zaterdag 21 december 2013

Cadeautjes!

December cadeautjes maand! Haken voor anderen is misschien nog wel leuker dan voor jezelf, als de ontvanger van zelfgemaakt spul houdt.

Voor een kersverse tante haakte ik een paar baby booties van Mon Petit Violon (het patroon vind je onder andere hier) met Drops Paris in lichtroze.

Verder haakte ik weer een paar onderzetters volgens het patroon van Wink in de kleuren van het huis van de ontvanger.Zelfgemaakte cadeautjes zijn wel altijd spannend om te geven, juist omdat je ze zelf hebt gemaakt en er tijd en liefde in gestoken hebt, met in het achterhoofd de ontvanger. Ik hoop dat ze er blij mee zullen zijn!

Omdat je jezelf af en toe ook een cadeautje moet geven (vind ik), kocht ik van de week in Duitsland wat prachtige bolletjes waar mijn oog meteen naar toe getrokken werd. Pure yarn porn, heb nog geen idee wat ik er mee wil gaan doen maar ik was op slag verliefd! De eerste bol is Jawoll Magic in regenboog kleuren van Lang Yarns. Ik heb daar op Ravelry al vaker over gelezen en mijn eerste kennismaking is zeer positief, lekker zacht, super heldere kleuren én er zit veel op een bol! Ik denk dat ik deze bol voorlopig gewoon tentoonstel in mijn kast, zodat ik er vaak naar kan kijken :)


De andere twee bolletjes zijn Cool Wool van Lana Grossa. 100% merino, dus super zacht. Ik denk dat ik hier iets van ga maken voor een baby, ben heel benieuwd hoe dat printje er uit zal zien als het gehaakt is (denk net één 'v-tje' in een kleur en dan weer een paar wit, lijkt me heel mooi).

Prachtig toch?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten